Over mij

Ik ben Judith Brevoord, geboren en getogen in Nederland. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.

Op mijn tiende jaar wist ik al dat ik kinderarts wilde worden, nadat ik als patiënt in aanraking was gekomen met de medische wereld. Ik heb met veel plezier ruim 25 jaar van het vak kindergeneeskunde genoten.

Tijdens mijn werk als kinderarts werd duidelijk dat je op verschillende vlakken moet kunnen communiceren. In “jip-en-janneketaal” met de kinderen en op volwassen niveau met de verzorgers. Op professioneel gebied met collega’s, op bestuurlijk niveau met management en Raden van Bestuur. Gedurende bijna 6 jaar heb ik een bestuursfunctie gehad in een vereniging van medisch specialisten. Conflicthantering was daarbij soms ook nodig. Ik werd geïntrigeerd door bemiddeling. Ook vond ik het een uitdaging om onpartijdig te blijven en toch mensen te kunnen helpen. Daarnaast was het heel mooi om mensen in beweging te kunnen zetten en uit te zoeken wat hen dreef en waar ze naar toe wilden.

Dat was de reden dat ik gekozen heb voor een opleiding tot mediator en coach. Daar voelde ik mij meteen als een vis in het water, wat mij heeft doen besluiten om als coach te gaan werken voor iedereen die dat nodig heeft, alsmede als  mediator binnen de gezondheidszorg. Zo kan ik de ervaring, die ik binnen de medische wereld als medisch specialist, als bestuurder en als patiënt heb opgedaan, goed gebruiken. Ik ben ervan overtuigd dat dit van toegevoegde waarde is voor het uitoefenen van coaching en mediation.